Prijzen

Kamers

De prijzen van de kamers zijn telkens voor twee personen per nacht.
In onze tarieven is het ontbijtbuffet , handdoeken en linnen steeds inbegrepen.

Kamer: € 92.00 met douche en toilet op de kamer.(1enkele overnachting supplement van 15.00 euro per kamer)
Speciale tarieven voor langer verblijf en ook voor meerdere kinderen op dezelfde kamer van de ouders.
Feestdagen en weekends enkel mogelijk in half-pension.  Andere dagen bestaat steeds de mogelijkheid om te genieten van het avondmaal. (elke dag een andere menu)

*SPECIALE PROMOTIE :Een verblijf van maandag tot donderdag in halfpension voor 2 personen kost 406.00 euro (niet geldig tijdens het weekend, feestdagen en schoolvakantie, ook geldig in de weekenden vanaf 10/01/2025 tot 5/04/20245 , 3 overnachtingen in HP.

 *Bij een verblijf in halfpension van maandag tot vrijdag voor 2 personen kost 505.00 euro (niet geldig tijdens het weekend, feestdagen en schoolvakantie), weekenden geldig vanaf 10/01/2025 tot 5/04/2025, 4 overnachtingen in HP.

* WE HEBBEN IN HET TOTAAL 8 KAMERS ( 32 personen) waarvan 2 kamers op het gelijksvloer.

* Misschien bent u op zoek naar een  ideaal geschenk?  Er is mogelijkheid voor een geschenkbon, zo kan u uw vrienden of familie verrassen.

Ontbijtbuffet

Het Ontbijtbuffet is inbegrepen in de prijs van de kamers.
Er is mogelijkheid om vrienden of familie die niet logeren in onze B&B het Hof Van Eden,  aan te laten sluiten bij het ontbijtbuffet voor een prijs van € 12.50 per persoon (€ 8.00 voor kinderen tot en met 12 jaar). 

Avondmaal.

*Een verzorgde avondmaal (2 gangen voorgerecht en hoofdgerecht) kan bekomen worden aan € 27.00.  Kinder-menu (1 gerecht) tot 12 jaar 12.50 euro, mogelijkheid om vrienden of familie die niet logeren in vakantiehoeve het Hof Van Eden,  aan te laten sluiten bij het avondmaal.
We hebben ook specialiteten zoals zeevruchtenschotels, bouillabaisse, gegrilde langoustinen met lookboter, rivier paling,...enz.( zie onze specialiteiten)

*We verzorgen ook jullie feesten zoals huwelijkverjaardagen,  communie feesten, lente feest, (vraag naar onze aangepaste menu's)

Fietsverhuur

Fietsen te huur € 22.00 voor 1 dag, 2 dagen 30.00 euro, een elektrische fiets 1 dag huren kost 38.00 euro. (een verhuur firma)

Paardenboxen te huur

Mogelijkheid om je paard te stallen in één van onze 2 paardenboxen.
Paardestallen te huur € 18.00 euro per nacht per paard.

Arrangement met paard

Eigen paard en ruiter arrangement met één overnachting voor 2 personen, ontbijtbuffet, avondmaal voor 2 personen en gebruik van een paardenstal kost € 170.00.

Saunacenter (met sauna, hottub & relaxruimte)

Sauna center met jaccuzi voor 2 personen 2.00 uur € 78.00 prive gebruik, extra persoon € 35.00. In deze prijzen zijn badjas, handdoeken, badslippers inbegrepen.

 Kinderen onder 12 jaar € 20.00  (badjas niet inbegrepen), kinderen onder de 4 jaar gratis.
 Extra uur € 38.00.
Het hof van Eden verrast alle jarigen met een gratis fles Cava bij een bezoek aan het sauna center, geldig in de week van je verjaardag.

* Misschien bent u op zoek naar een gezond en ideaal geschenk? Er is mogelijkheid voor een geschenkbon, zo kan u uw vrienden of familie verrassen met een verwenbeurt voor zowel lichaam als geest.

 

Meer info nodig?

Voor meer informatie kunt u terecht op het telefoonnummer  0495-87 51 15. Mailen kan via hofvaneden@scarlet.be.

*Er is mogelijkheid om te overnachten met een mobilhome, campingkar gratis, mits het avondeten te benuttigen.

* WE AANVAARDEN GEEN KREDIETKAARTEN EN GEEN BANK CONTACT ENKEL CASH.

*NIEUW WE HEBBEN ENKELE KAMERS MET AIRCO.