Specialiteiten

*Men kan de bouillabaisse verkrijgen vanaf twee personen die bestaat uit een halve kreeft per persoon, langoustinen, krabbepoten, pandalus, grijze garnalen, royal garnalen,dag verse vis volgens de visvangst , enz...
de kostprijs is 48.00 euro per persoon enkel op reservatie, zonder kreeft 38.00 euro (zeker een aanrader )

*Wie liever vlees eet hebben we ook cote à l'os of entrecote 32.00 euro met sauce,(enkel op reservatie) we hebben ook cote à l'os voor twee personen kost 65.00 euro met sauce, Ierse Ribey kost 38.00 euro.

*De zeevruchtenschotel kan men verkrijgen vanaf twee personen ,die bestaat uit halve kreeft , per persoon, oesters, langoustinen, krabbepoten pandalus, grijze garnalen, gerookte zalm, kreukels, wulken, tomaat garnaal, royal garnalen, enz...
De kostprijs is 58.00 euro per persoon enkel op reservatie (zeker een aanrader).

*Zeevruchtenschotel  vanaf 2 personen met een fles champagne kost 160.00 euro voor 2 personen.

*We hebben ook verschillende kreeft bereidingen,volledige baby kreeft met lookboter of termidoor of belle vue kost 39.00 euro per persoon.

*Gegrillde langoustinen met lookboter kost 32.00 euro per persoon.

*Gebakken zeetong 38.00 euro.

*Een portie mosselen zijn ook te verkrijgen enkel in het seizoen van de mosselen kost 27.00 euro.(keuze uit natuur of witte wijn of room of look of curry).

*Paling (rivier paling) bereidingen zoals in het groen ,van het huis en  in de room  te verkrijgen vanaf 2 personen.(35.00 euro per persoon) 3 dagen van voordien te bestellen.

*Dubbele tomaat garnaal met frieten of brood (grijze garnalen) kost 27.00 euro.

*Al ONZE SPECIALITEITEN ZIJN ENKEL OP RESERVATIE TE VERKRIJGEN* (liefst enkele dagen van voordien)