Specialiteiten

*Men kan de bouillabaisse verkrijgen vanaf twee personen die bestaat uit een halve kreeft per persoon, langoustinen, krabbepoten, pandalus, grijze garnalen, royal garnalen,dag verse vis volgens de visvangst , enz...
de kostprijs is 42.00 euro per persoon enkel op reservatie.(zeker een aanrader )

*Wie liever vlees eet hebben we ook cote à l'os ( 0.500 kg) 29.00 euro met sauce,(enkel op reservatie) we hebben ook cote à l'os voor twee personen kost 60.00 euro met sauce, Ierse Ribey kost 35.00 euro.

*De zeevruchtenschotel kan men verkrijgen vanaf twee personen ,die bestaat uit halve kreeft , per persoon, oesters, langoustinen, krabbepoten pandalus, grijze garnalen, gerookte zalm, kreukels, wulken, tomaat garnaal, royal garnalen, enz...
De kostprijs is 58.00 euro per persoon enkel op reservatie (zeker een aanrader).

*Zeevruchtenschotel  vanaf 2 personen met een fles champagne kost 160.00 euro voor 2 personen.

*We hebben ook verschillende kreeft bereidingen.

*Gegrillde langoustinen met lookboter kost 30.00 euro per persoon, een portie mosselen zijn ook te verkrijgen enkel in het seizoen kost 25.00 euro.(keuze uit natuur of witte wijn of room of look of curry).

*Paling (rivier paling) bereidingen zoals in het groen ,van het huis en  in de room  te verkrijgen vanaf 2 personen.(32.00 euro per persoon) 3 dagen van voordien te bestellen.

*Al ONZE SPECIALITEITEN ZIJN ENKEL OP RESERVATIE TE VERKRIJGEN* (liefst enkele dagen van voordien)