Specialiteiten

*Men kan de bouillabaisse verkrijgen vanaf twee personen die bestaat uit een halve kreeft per persoon, langoustinen, krabbepoten, pandalus, grijze garnalen, royal garnalen,dag verse vis volgens de visvangst , enz...
de kostprijs is 45.00 euro per persoon enkel op reservatie.(zeker een aanrader )

*Wie liever vlees eet hebben we ook cote à l'os ( 0.500 kg) of entrecote 32.00 euro met sauce,(enkel op reservatie) we hebben ook cote à l'os voor twee personen kost 65.00 euro met sauce, Ierse Ribey kost 38.00 euro.

*De zeevruchtenschotel kan men verkrijgen vanaf twee personen ,die bestaat uit halve kreeft , per persoon, oesters, langoustinen, krabbepoten pandalus, grijze garnalen, gerookte zalm, kreukels, wulken, tomaat garnaal, royal garnalen, enz...
De kostprijs is 58.00 euro per persoon enkel op reservatie (zeker een aanrader).

*Zeevruchtenschotel  vanaf 2 personen met een fles champagne kost 160.00 euro voor 2 personen.

*We hebben ook verschillende kreeft bereidingen, baby kreeft met lookboter of termidoor of belle vue kost 38.00 euro per persoon.

*Gegrillde langoustinen met lookboter kost 30.00 euro per persoon, een portie mosselen zijn ook te verkrijgen enkel in het seizoen kost 26.00 euro.(keuze uit natuur of witte wijn of room of look of curry).

*Paling (rivier paling) bereidingen zoals in het groen ,van het huis en  in de room  te verkrijgen vanaf 2 personen.(35.00 euro per persoon) 3 dagen van voordien te bestellen.

*Dubbele tomaat garnaal met frieten of brood (grijze garnalen) kost 26.00 euro.

*Al ONZE SPECIALITEITEN ZIJN ENKEL OP RESERVATIE TE VERKRIJGEN* (liefst enkele dagen van voordien)

*Speciale menu's ZEEVRUCHTENFESTIVAL.

 

*Vrijdag 17 maart vanaf 19.30 u , Zaterdag 18 maart vanaf 19.30 en

19 maart zondagmiddag 12.30 , 63.00 per persoon

                                    * Nieuwpoortse Vissoep met rouille en croutons . 

                                                                   * * * *

*Zeevruchtenbord: 1/2 Kreeft per persoon met Allerhande Zeevruchten gevolgd door een

 à Gogo bestaande uit: Oesters, Langoestinen, Pandalus , Tomaat Garnaal,

Grijze garnalen ,Gepocheerde Zalm, Gerookte Zalm, Royal garnalen ,

gemarineerde zalm , Vismousse, Kreukels, Franse Wulken, Schelpen, Krabbepoten, enz.

*Reservatie gewenst via  0495/87 51 15.