Ontbijtbuffet

Het Ontbijtbuffet is inbegrepen in de prijs van de kamers.
Er is mogelijkheid om vrienden of familie die niet logeren in vakantiehoeve het Hof Van Eden,  aan te laten sluiten bij het ontbijtbuffet voor een prijs van € 14.00 per persoon (€ 9 voor kinderen tot en met 12 jaar). 

Avondmaal

Een verzorgde avondmaal (2 gangen) kan bekomen worden aan € 25.00 (elke dag een andere menu).  Kinder-menu tot 12 jaar: € 12.00.

Gezellige rustieke eetgelegenheid.  Verzorgde keuken voor fijnproevers, 20 jaar visrestaurant uitgebaat.
De gastvrouw aan het fornuis (visspecialiteiten en vlees), afgestudeerd aan de hotelschool Spermalie te Brugge.(1985 afgestudeerd)

Er worden diverse streekgerechten geserveerd.

Specialiteit: bouillabaise en zeevruchtenschotels, ook vleesgerechten te verkrijgen zoals cote a l'os, rib-eye.

Ideale plaats voor communiefeest, lentefeest, verjaardag,huwelijkverjaardag, enz... (we zorgen voor een aangepaste menu)

Reservatie gewenst.

Na het etentje kan er nog gezellig nagekaart worden in onze bar.

*FEESTMENU*

 

* Gegrilde langoustines met lookboter of Serranoham.

***
* Visvangst van de dag of bouillabaisse of entrecote.

***
* Dessert

Prijs: € 48.00 per persoon.

reservatie gewenst.


Speciale menu's *ZEEVRUCHTENFESTIVAL. 63.00 EURO PP.

Vrijdag 14 oktober vanaf 19.30 u – Zaterdag 15 oktober vanaf 19.30 , 16 oktober zondagmiddag 12.30 u. Vendredi a 19.30h soir ,Samedi à 19h30 – Dimanche 12.30.

*Nieuwpoortse Vissoep met Rouille *Soupe de Poisson avec Rouille

                                                    * * *

* Zeevruchtenbord: 1/2 Kreeft per persoon met Allerhande Zeevruchten gevolgd door een à Gogo bestaande uit : Oesters,Langoestinen, Pandalus, Tomaat Garnaal,Grijze garnalen,Gepocheerde Zalm, Gerookte Zalm, Royal garnalen , Kreukels, Franse Wulken, Schelpen, Krabbepoten, enz.

*Assiette de Fruits de Mer: ½ Homard par personne avec un Assortiment de Crustacés suivit d’un à Gogo composé de: Huîtres, Langoustines, Pandalus, Tomate Crevettes, Saumon Poché, Saumon Fumé, Bigorneaux, Bullots, Pinces de Crabe, etc...

Reservatie gewenst.

*Men kan de bouillabaise verkrijgen  personen die bestaat uit, langoustinen,  pandalus, grijze garnalen, royal garnalen,dag verse vis volgens de visvangst , enz...
de kostprijs is 38.00 euro per persoon en 45.00 euro met halve kreeft enkel op reservatie.(zeker een aanrader )


*Wie liever vlees eet hebben we ook cote à l'os met sauce 32.00 euro of entrecote met sauce 32.00 euro , Ierse rib-eye kost 38.00 euro.

*De zeevruchtenschotel kan men verkrijgen vanaf twee personen ,die bestaat uit halve kreeft en halve krab per persoon, oesters, langoustinen, krabbepoten pandalus, grijze garnalen, gerookte zalm, kreukels, wulken, tomaat garnaal, royal garnalen, enz...
De kostprijs is 58.00 euro per persoon enkel op reservatie (zeker een aanrader).

*Zeevruchtenschotel Royal is vanaf 2 personen met een fles champagne kost 160.00 euro voor 2 personen.

*We hebben ook verschillende kreeft bereidingen, thermidor, belle vue, lookboter en curry, 38.00 euro per persoon.

*Gegrillde langoustinen met lookboter kost 30.00 euro per persoon, mosselen zijn ook te verkrijgen enkel in het seizoen kost 25.00 euro.(keuze uit natuur of witte wijn of room of look of curry).

*Paling bereidingen zoals in het groen ,van het huis en  in de room  te verkrijgen vanaf 2 personen 35.00 euro per persoon.

*Al ONZE SPECIALITEITEN ZIJN ENKEL OP RESERVATIE TE VERKRIJGEN* (liefst enkele dagen van voordien)